Flash was not detected

Neemt u ons niet kwalijk...

Wij zijn streng als het gaat om uw koelcapaciteit. Vooral omdat voor u daar nog van alles te halen valt. Dat is misschien even wennen voor u, maar we bedoelen het goed. Uw efficiency staat in ons werk centraal. Dus stellen wij vragen. Zoveel vragen als nodig is. En wij luisteren. Om goed in kaart te brengen wat u voor ogen heeft. Uiteindelijk met één doel: uw koelcapaciteit optimaliseren volgens de afspraken.

Samenwerking

MCO-Team B.V. zoekt samen met u naar de oplossing voor uw koelprobleem. Met onze filosofie ‘luisteren, vragen, leveren” garanderen wij u, dat wij uw probleem ook daadwerkelijk aanpakken.

Veiligheid

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Zonder focus op veiligheid, ligt er geen fundament voor succesvolle projecten. Om deze reden zijn we gecertificeerd en in het bezit van VCA, ISO9001 en ISO14001 certificaat.

Kwaliteit

U verwacht kwaliteit. Wij werken daar vanzelfsprekend voortdurend aan. Onze talentvolle mensen hebben een gedegen opleiding. Kennis en know how houden we up to date door middel van cursussen en trainingen. De materialen en middelen waarmee we werken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Communicatie

Elkaar op een prettige manier op de hoogte brengen én houden is van essentieel belang. Wij houden van een open en eerlijke communicatie. Dit komt prestaties ten goede. Feedback van opdrachtgevers stellen wij dan ook zeer op prijs. Wij gebruiken deze terugkoppeling om ons in het belang van onze klanten verder te verbeteren. U mag dit als een uitnodiging zien om contact met ons op te nemen.

footer

Contact opnemen

Hier kunt u contact met ons opnemen >>>

Foto's

Bekijk hier al onze foto's >>>

Online koeladvies

Klik hier voor online koeladvies >>>

Vier specialisaties

Dit zijn onze 4 specialisaties >>>