Flash was not detected

Reiniging

De meest voorkomende oorzaak van slecht werkende luchtkoelers is vervuiling. Uit metingen blijkt dat een nieuwe koelbank al na een aantal maanden ongeveer 20% minder rendabel is. Een verlies dat uiteindelijk doorwerkt in uw productieproces en uw resultaten. Geen overbodige luxe om ervoor te zorgen dat uw koelinstallaties ‘clean’ en ‘cool’ blijven.

Reinigingsexperts
De roots van MCO-Team B.V. – dat staat voor Mourik Cooler Optimization – liggen in de reiniging. De integrale aanpak sterkt het vertrouwen. Zelfs het schoonmaken van uw koelinstallatie onderbouwen wij met een calculatie. Door analyse van uw systeem voor en na de reiniging, kunnen wij een rendementsverbetering aantonen. En na het reinigen bedraagt de terugverdientijd van de investering vaak slechts enkele uren productie. Glashelder toch?

Indicatief onderzoek
Naast het reinigen van het systeem, voeren wij een summier onderzoek uit, dat op basis van indicatie een aantal punten van aandacht aankaart. Voor gefundeerd advies raden wij u aan om uw koelinstallatie voor advies of een (periodieke) onderhoudsbeurt bij ons aan te melden. Wilt u écht werk maken van uw ‘coolness’, besteedt de zorg voor uw koelinstallatie dan proactief aan ons uit. Dankzij de groeiende vraag naar preventief onderhoud, werken wij graag mee aan de toekomstbestendigheid van uw processen.

MCO-Team B.V. reinigt op de volgende manier:
• (Automatische) reiniging door middel van hydrojetmethode. Het aanpassen van onze reiniging aan uw installatie, dat is waar het om gaat bij de hydrojetmethode. De kracht van het hogedrukwater komt hierbij volledig ten goede aan het verwijderen van de vervuiling. Maximale efficientie dus.

Veiligheid vooraan
Door middel van automatische reinigingsinstallaties, bijvoorbeeld met behulp van de Air Fin Crawler, kunnen wij uw reiniging automatisch uitvoeren. Hierdoor kan op een veiligere manier gewerkt worden, omdat de koelbanken niet meer betreden worden. Daarnaast kunt u uw stellingen reduceren en zelf uw koelbanken met louvre systemen uiterst efficiënt reinigen. MCO-Team B.V. heeft voor verschillende opstellingen van uw koelbanken verschillende
systemen ontwikkeld. We nodigen u hierbij uit om uw situatie aan ons voor te leggen. Wij zullen u een passend voorstel doen.

Download
Download de flyer over reiniging door hier te klikken

footer

Contact opnemen

Hier kunt u contact met ons opnemen >>>

Foto's

Bekijk hier al onze foto's >>>

Online koeladvies

Klik hier voor online koeladvies >>>

Vier specialisaties

Dit zijn onze 4 specialisaties >>>