ACC-Team
ACC-Team

Droogreinigen met NJP-Cleaning

Wij begrijpen dat er situaties zijn waarbij u liever geen water in uw plant heeft. Wat u in die situaties nodig heeft is de NJP-Cleaning methode! We deliver cooling capacity! NJP-CleaningNJP Cleaning


MCO-Team B.V: NJP-Cleaning in actie!

Wij begrijpen dat er situaties zijn waarbij u liever geen water in uw plant heeft. U heeft kritisch equipement wat niet nat mag worden of misschien is het de vorst waardoor u geen water wil. In die situaties zoekt u een alternatief wat wél het resultaat geeft dat u nodig heeft, maar niet voor nattigheid zorgt. MCO-Team B.V. heeft dat alternatief; we deliver cooling capacity!

NJP-Cleaning
NJP-Cleaning staat voor Natrium Jet Power Cleaning, een methode van reinigen waarbij we met een zacht straalmiddel uw koelbank grondig reinigen. Naast het feit dat de resultaten van deze reinigingsmethode uitstekend zijn heeft de methode ook een aantal andere voordelen:
• Geen water. Hét grote voordeel van de NJP-Cleaning methode is dat er geen water aan te pas komt. Uw installaties blijven dus droog!
• Milieuvriendelijk. Wij maken gebruik van een 100% milieuvriendelijke oplossing zodat dit naadloos aansluit op uw milieu beleid.
• 100% Up-time. In sommige gevallen kunt u de installatie laten reinigen zonder de fan uit te schakelen. Maximale up-time noemen we dat. In andere gevallen dient u de fan wel uit te zetten maar kunnen we door korte op- & afbouwtijden snel schakelen.
• Integrale optimalisatie. MCO-Team B.V. kan u met dit product, in combinatie met de andere producten, helpen de koeler integraal te optimaliseren. We bedoelen hiermee dat we uw koelwensen realiseren.

Als MCO-Team B.V. willen we ú de best passende oplossing bieden. Soms is dat de vertrouwde hydrojet reiniging, soms is dat de NJP-Cleaning methode. Wij hebben de kennis in huis om u hierin te adviseren. Daarbij hebben wij continue dit doel voor ogen: “u de koelcapaciteit leveren die u nodig heeft”. Om dit voor u concreet te maken komen we graag bij u langs zodat wij een voorstel kunnen maken.


footer

Contact opnemen

Hier kunt u contact met ons opnemen >>>

Foto's

Bekijk hier al onze foto's >>>

Online koeladvies

Klik hier voor online koeladvies >>>

Vier specialisaties

Dit zijn onze 4 specialisaties >>>