ACC-Team
ACC-Team

MCO-Team B.V. nieuws marathon

MCO-Team B.V. is gestart met een nieuws marathon. De komende drie maanden zullen wij elke week een nieuwsbrief versturen. De onderwerpen in deze nieuwsbrieven zijn: onze producten & meerwaarde, reviews, interviews, etc. Opgeven voor deze nieuwsbrieven kan via het contact deel van deze site. Hieronder deel één van de marathon.


[Translate to Nederlands:] MCO-Team B.V: News letter

Beste MCO-Nieuws lezer,

Af en toe ontvangt u van ons 'cool' nieuws. Nieuws over onze producten, over onze innovaties of over een interessant project dat wij hebben uitgevoerd. Om dit voortaan beter aan u te presenteren hebben wij de nieuwsbrief in een nieuw jasje gegoten.

Voor 2012 hebben we een reeks van onderwerpen geselecteerd die u stuk voor stuk uitleggen hoe wij voor u meerwaarde kunnen leveren. Het zal gaan over onze producten, ervaringen van klanten, en technische reviews. De komende weken ontvangt u van ons elke week één mail waarin we deze onderwerpen stuk voor stuk behandelen.
Om u maar vast één van onze noviteiten voor te stellen: de MCO-Tool:

De MCO-Tool van MCO-Team geeft u online, binnen enkele minuten een advies op maat waar u mee verder kunt..

Er zijn van die situaties waarbij u snel wilt weten in welke richting u de oplossing voor uw koelprobleem moet zoeken. Waar zou u het eerste aandacht aan moeten geven? De MCO-Tool van MCO-Team geeft u online, binnen enkele minuten een advies op maat waar u mee verder kunt.

Na het invullen van de MCO-Tool ontvangt u binnen enkele minuten een rapport in uw e-mail box zodat u het advies direct in handen heeft. Uiteraard staat MCO-Team daarna voor u klaar, wij helpen u verder op weg en kunnen door analyse aangeven wat u precies moet doen. Elke situatie is uniek en zo benaderen wij die ook!

Meer weten over deze innovatieve dienst? Lees onder "online koeladvies".

 


footer

Contact opnemen

Hier kunt u contact met ons opnemen >>>

Foto's

Bekijk hier al onze foto's >>>

Online koeladvies

Klik hier voor online koeladvies >>>

Vier specialisaties

Dit zijn onze 4 specialisaties >>>