Flash was not detected

Coole Organisatie

Bijna al het luchtgekoelde equipment in fabrieken presteert onder de maat, omdat systemen niet onderhoudsvriendelijk zijn ingericht.

MCO-Team B.V. levert koelcapaciteit. Wij ontwerpen, ontwikkelen, verbeteren én reinigen luchtkoelsystemen voor de (petro)chemische industrie.

Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen wij de ins en outs van installaties. Ook innovaties in onze business  vertalen wij direct door naar installaties bij onze opdrachtgevers. Het is slechts één van de geheimen, waarmee wij voor u successen boeken.

Efficiency zit in details. Wij zien u niet als zomaar een opdrachtgever. We zijn partners. We bundelen krachten en luisteren naar u. Uw equipment is pas ‘cool’, als wij én u het ‘cool’ vinden.

Een waardevolle operatie

MCO-Team focust zich niet op één deel van uw koelinstallatie. Wij inspecteren uw complete systeem. Vaak blijkt dat een waardevolle operatie. Vervolgens adviseren wij u over hoe u uw problemen het beste kunt oplossen. Wellicht kunt u door uw equipment eenvoudiger, anders, beter of slimmer in te richten veel rendabeler opereren?

Onze toegevoegde waarde voor u:

  1. Extra koelcapaciteit
  2. Minder emissies / CO2 uitstoot
  3. Meer veiligheid bij reinigen
  4. Efficiënt gebruik van energie
  5. Minder geluidsbelasting
  6. Maximale output uit de bestaande installatie
  7. Hoge return on investment (ROI)
  8. Proces monitoring
footer

Contact opnemen

Hier kunt u contact met ons opnemen >>>

Foto's

Bekijk hier al onze foto's >>>

Online koeladvies

Klik hier voor online koeladvies >>>

Vier specialisaties

Dit zijn onze 4 specialisaties >>>